Οι σαρωτές γραμμωτών κωδικών απλοποιούν τις αλληλεπιδράσεις του του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με τους ασθενείς και βοηθούν στην πρόληψη ιατρικών σφαλμάτων, στη βελτίωση της ασφάλειας των ασθενών και των διαδικασιών διάγνωσης, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των κλινικών και των εργαστηρίων.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία συλλογής/επεξεργασίας δεδομένων και απεικόνισης που αυτοματοποιεί και μειώνει τους χρόνους για πολλά από τα γραφειοκρατικά καθήκοντα, το ιατρικού και νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να επικεντρωθεί πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των ασθενών.

 

Προτεινόμενα μοντέλα Healthcare Barcode Scanners:

 

Zebra CS4070-HC.

Κορυφαία τεχνολογία σάρωσης, μεγάλη αντοχή και ευελιξία.

 

Ευέλικτος σαρωτής Bluetooth που γίνεται εύκολα paired με in-room computers και workstations-on-wheels (WOWs), καθώς και με tablet. Η ανθεκτική του σχεδίαση επιτρέπει την εντατική χρήση απολυμαντικών που αποτρέπουν την εξάπλωση μικροβίων.

Είναι αρκετά μικρός και μεταφέρεται παντού εύκολα, καθώς χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη και μπορεί να φορεθεί άνετα στο λαιμό με κορδόνι. Χάρη στην ανώτερη τεχνολογία σάρωσης, οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη μπορούν να καταγράψουν άμεσα οποιονδήποτε γραμμωτό 1D ή 2D κώδικα, είτε είναι ηλεκτρονικός είτε εκτυπωμένος.

 

Zebra DS4600 Series (4608-HC).

Ένα σύγχρονο και ευέλικτο πολυεργαλείο για κάθε κλινική και νοσοκομείο.

 

 

Ευέλικτος σαρωτής, με LED aimer που σκανάρει με ιδιαίτερη ακρίβεια και ευκολία σχεδόν κάθε τύπο γραμμικού κώδικα. Διαθέτει μικροεπεξεργαστή 800 MHz, αισθητήρα megapixel υψηλής ανάλυσης, την αποκλειστική τεχνολογία έξυπνης εικόνας PRZM της Zebra, καθώς και το DataCapture DNA, ένα σύνολο κορυφαίων εργαλείων ανάπτυξης, διαχείρισης, ορατότητας και παραγωγικότητας που μειώνουν το TCO σας και βοηθούν τους εργαζόμενους να κάνουν τα πάντα πιο αποτελεσματικά.

Είναι πολύ ανθεκτικός, αντέχει στη σκληρή χρήση και την εντατική απολύμανση και διαθέτει και λειτουργία night mode με δόνηση για χρήση όταν οι ασθενείς κοιμούνται.

 

 

Zebra DS8100-HC Series.

Τόσο προηγμένος που σας βοηθάει να προσφέρετε στους ασθενείς σας καλύτερες υπηρεσίες.

 

 

Premium φορητός σαρωτής barcode που έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, με απαράμιλλη απόδοση στη σάρωση, σχεδόν, κάθε γραμμωτού κώδικα (1D/2D, PDF417) σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Χάρη στο καινοτόμο περίβλημά του, προσφέρει μέγιστη προστασία από την εξάπλωση βακτηρίων. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα με Workstation-on-Wheels (WoW). Η μπαταρία PowerPrecision μπορεί να συλλάβει πάνω από 75.000 γραμμικούς κώδικες με μία μόνο φόρτιση, ενώ η λειτουργία Friendly Wi-Fi αποτρέπει την παρεμβολή Bluetooth στο ασύρματο LAN σας.

 

 

Datalogic RIDADBT6400-HC.

Εργονομικός και μοντέρνος σχεδιασμός, κορυφαία συνδεσιμότητα, φορητότητα και αντοχή.

 

 

Ο ασύρματος Bluetooth® imager RIDA ™ DBT6400 της Datalogic είναι ιδανικός για σύνδεση με φορητές συσκευές. Μικρός, εργονομικός, με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, συνδυάζεται εύκολα με συσκευές Android ™, Apple® iOS και Windows® Mobile®, καθώς και φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Διαβάζει εύκολα και αποτελεσματικά 1D και 2D, κατεστραμμένους ή κακώς τυπωμένους γραμμωτούς κωδικούς σε ανακλαστικές οθόνες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ικανότητα λήψης εικόνων, λευκό φωτισμό, το πιο αποτελεσματικό σύστημα στόχευσης στην αγορά και αντιμικροβιακό περίβλημα με αντοχή στα απολυμαντικά, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για εφαρμογές σε σημεία φροντίδας δίπλα σε κρεβάτια ασθενών.

Το συμπαγές μέγεθος και το μικρό βάρος αυτού του φορητού imager, προσφέρει ελευθερία κινήσεων κατά τη σάρωση, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της cross-contamination πρόληψης.

 

Οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης Healthcare Barcode Scanners:

 

  • Για τους Healthcare Barcode Scanners είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρούνται πιστά οι βασικές οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης που ακολουθούν, ώστε να αποφεύγονται οι βλάβες και η ελλιπής απολύμανσή τους:

 

  • Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος.

 

  • Για να αποφύγετε τη  οποιαδήποτε ζημιά στη συσκευή ή σε κάποιο εξάρτημά της, χρησιμοποιήστε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που υποδεικνύονταιγια το συγκεκριμένο προϊόν.

 

  • Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή για τον τρόπο σωστής και ασφαλούς χρήσης των προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης που προτείνει.

 

  • Η χρήση μη εγκεκριμένων προϊόντων καθαρισμού ή απολύμανσης ενδέχεται να ακυρώσει την εγγύηση του κατασκευαστή.

 

  • Χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια (ήπιας σύνθεσης) ή βρέξτε ένα μαλακό αποστειρωμένο πανί (να μην είναι πολύ υγρό) με το εγκεκριμένο καθαριστικό/απολυμαντικό. Ποτέ μην ψεκάζετε ή χύνετε καθαριστικά/απολυμαντικά απευθείας μέσα στη συσκευή.

 

  • Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με βαμβάκι για να φτάσετε στα πιο στενά μέρη της συσκευής. φροντίστε να αφαιρέσετε τυχόν χνούδι που έχει απομείνει από τη μπατονέτα.

 

  • Μην αφήνετε υγρά να συγκεντρώνονται σε σημεία όπου ευνοείται η συγκέντρωσή τους.

 

  • Πριν από κάθε χρήση, αφήστε τη συσκευή να στεγνώσει στο περιβάλλον ή στεγνώστε την προσεκτικά με ένα μαλακό πανί ή μία πετσέτα που δεν αφήνουν χνούδια.

 

  • Υπάρχει μια πληθώρα απορρυπαντικών/καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, μερικά από τα οποία περιέχουν συστατικά που είναι επιβλαβή για τις συσκευές. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο καθαριστικά και απολυμαντικά που είναι εγκεκριμένα από τον εκάστοτε κατασκευαστή.