5 δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία Barcodes

 

Οι γραμμικοί κώδικες χρησιμοποιούνται πλέον παντού. Σε όλα σχεδόν τα προϊόντα, σε λογαριασμούς, σε κάρτες συνδρομών για μεγάλα καταστήματα και βιβλιοθήκες, σε κάρτες εισόδου και εισιτήρια εκδηλώσεων και σε πολλές ακόμα εφαρμογές.

Σε αυτό το άρθρο σάς παρουσιάζουμε 5 εύχρηστα και δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία Barcodes που καθιστούν την όλη διαδικασία πανεύκολη και γρήγορη! Κάθε online εργαλείο γραμμωτού κώδικα που αναφέρεται παρακάτω, επιτρέπει τη δημιουργία -έτοιμων προς σάρωση/εκτύπωση γραμμωτών κωδικών (barcodes)- που μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμα και στο σπίτι σας.

 

Κάθε ένα από τα εργαλεία διαθέτει ελαφρώς διαφορετικές λειτουργίες και δυνατότητες, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

 

1. Aeromium

Για να χρησιμοποιήσετε το Aeromium Barcode Fonts, απλά πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα που θα κωδικοποιηθούν στο "πεδίο δεδομένων γραμμωτού κώδικα". Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε "barcode symbol" και να κάνετε κλικ στο κουμπί "make barcode".

Το λογισμικό που χρησιμοποιείται από αυτό το εργαλείο επαληθεύει δεδομένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κλάδου, δημιουργεί ψηφία ελέγχου και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον γραμμωτό κώδικα με διαφορετικούς τρόπους.

 

2. Online Barcode Generator από terryburton.com

Το Online Barcode Generator από το terryburton.com είναι μία από τις καλύτερες επιλογές εάν πρέπει να δημιουργήσετε γραμμωτούς κώδικες για ημι-επαγγελματικούς ή δοκιμαστικούς σκοπούς.

Είναι μια απλή διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γραμμωτούς κώδικες και να εφαρμόζουν δωρεάν απεριόριστες προσαρμογές.

 

3. Barcode Generator

Το Barcode-Generator είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία γραμμωτών κωδίκων. Με μια απλό και διαισθητικό interface, το Barcode Generator υποστηρίζει τις πιο διαδεδομένες μορφές γραμμωτού κώδικα της αγοράς.

 

4. Online Barcode Generator από την Tec-it

To Online Barcode Generator της Tec-it, δείχνει τις δυνατότητες των στοιχείων γραμμωτού κώδικα TBarCode SDK. Το TBarCode απλοποιεί τη δημιουργία γραμμωτού κώδικα στην εφαρμογή σας, όπως σε C # .NET, VB .NET, Microsoft® ASP.NET, ASP, PHP, Delphi και άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν γραμμωτούς κώδικες όπως: EAN, UPC, GS1 DataBar, Code-128, QR Code, Data Matrix, PDF417, Postal Codes και ISBN άμεσα και εύκολα. Μπορείτε να κατεβάσετε τον γραμμωτό κώδικα σε έναν υπολογιστή εντός δευτερολέπτων και, επιπλέον, να τον ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας!

 

5. Barcode Generator από το BarCodesInc

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Barcode Generator από το BarCodesInc εάν απλώς να δημιουργήσετε έναν γραμμωτό κώδικα με το όνομά σας και, γενικότερα, για ερασιτεχνική χρήση. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα CGI στον ιστότοπό τους για να δημιουργήσετε έναν εκτυπώσιμο και έτοιμο για σκανάρισμα γραμμωτό κώδικα Interleaved 2 of 5, Code 39, Code 128 A, B ή C.

Το BarcodesInc.com είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους και πιο γρήγορους ιστότοπους δημιουργίας γραμμωτού κώδικα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο επαγγελματικά, υπάρχουν ειδικοί σύμβουλοι που παρέχουν πλήρη υποστήριξη πελατών. Μπορείτε και εδώ να κάνετε λήψη του γραμμικού κώδικα στον υπολογιστή σας και να τον ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.