Menu
MENU
Elyctis ID BOX One 151

Elyctis ID BOX One 151

Αναγνώστης Διαβατηρίων και Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων
SKU: PN06757
χωρίς ΦΠΑ 699,00 € με ΦΠΑ 866,76 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ο αναγνώστης ID BOX One 151 της Γαλλικής εταιρίας Elyctis, είναι μία πρωτότυπη συσκευή που σας επιτρέπει την ανάγνωση και επαλήθευση των στοιχείων ενός διαβατηρίου με μία κίνηση. Διαθέτει οπτικό σαρωτή για τη ζώνη MRZ (machine-readable zone ή αλλιώς: ζώνη μηχανικής ανάγνωσηςτου διαβατηρίου καθώς και τρεις αναγνώστες (έναν επαγωγικό και δύο επαφής) για το chip του διαβατηρίου. 

MRZ

Η ζώνη MRZ αποτελείται από 2 ή 3 γραμμές κωδικοποιημένου κειμένου και εντοπίζεται συνήθως στο κάτω τμήμα της σελίδας προσωπικών στοιχείων του κατόχου του διαβατηρίου ή των ταυτοτήτων (πολιτών του εξωτερικού). Τα στοιχεία που περιλαμβάνει η είναι: Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Αριθμός και Τύπος Εγγράφου, Χώρα, Ημερομηνία Γέννησης και Ημερομηνία Λήξης του εγγράφου. Όλα αυτά τα στοιχεία, διαβάζονται από τον ενσωματωμένο σαρωτή (scanner) της συσκευής και στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας. Η ταχύτητα ανάγνωσης των στοιχείων της ζώνης MRZ είναι 2 δευτερόλεπτα.

Full details

Επιπλέον, ο ID Box One 151, διαβάζει και αποκωδικοποιεί τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο ηλεκτρονικό chip του διαβατηρίου. Στο chip, εκτός από τα προαναφερθέντα προσωπικά στοιχεία, είναι αποθηκευμένη και η φωτογραφία του κατόχου του διαβατηρίου.  Και σ' αυτή την περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία που διαβάζονται από τον ενσωματωμένο αναγνώστη chip της συσκευής, στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας. Η ταχύτητα ανάγνωσης των στοιχείων που βρίσκονται στο chip είναι 2-3 δευτερόλεπτα.

CHIP

Εκτός από την απλή ανάγνωση, η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε και την αυθεντικότητα του εγγράφου, αφού αν τα στοιχεία της ζώνης MRZ δεν συμπίπτουν με εκείνα που είναι αποθηκευμένα στο chip τότε ενημερώνεστε από την εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε αν η φωτογραφία του διαβατηρίου διαφέρει από εκείνη που είναι αποθηκευμένη στο chip.

Πέρα από τα διαβατήρια, ο αναγνώστης ID BOX One 151 είναι σε θέση να διαβάσει και το επαγωγικό ή το chip επαφής από κάρτες τύπου πιστωτικής, όπως ταυτότητες, άδειες παραμονής, ή άδειας οδήγησης διαφόρων κρατών.

Το ID BOX One 151 είναι ιδανικό για:

  • check-in αεροπορικών εταιριών
  • check-in ξενοδοχείων
  • τράπεζες
  • εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων
  • δημόσιους φορείς όπου γίνεται έλεγχος διαβατηρίων (passport scanner)

Συμμορφώνεται με όλα τα απαραίτητα πρότυπα:  ICAO, IAS, ISO-7816, ISO-14443, PC/SC και FIPS. Είναι συμβατός με όλες τις προδιαγραφές και τις συστάσεις του ICAO: BAC, PA, AA, EAC and SAC

Λειτουργία: Ανάγνωση διαβατηρίων και ταυτοτήτων με  MRZ και chip.
Ενσωματώνει: σαρωτή MRZ, αναγνώστη επαγωγικού chip (Contactless), αναγνώστη chip επαφής (Contact), αναγνώστη SAM (Secure Access Module).
Σύνδεση: USB 2.0
Διαστάσεις: 140 x 90 x 115 mm

Details

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

SKU PN06757
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ELYCTIS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ID BOX One 151
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΤΑΣ RFID 13.56 MHZ
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ναι
ATOM® document reader - full-page document imager and eMRTD reader