Menu
MENU
Elyctis ID BOX One 121

Elyctis ID BOX One 121

Αναγνώστης Διαβατηρίων και Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων.

SKU: PN04157
χωρίς ΦΠΑ 599,00 € με ΦΠΑ 742,76 €

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ο πολυ-αναγνώστης ID BOX One 121 της Γαλλικής εταιρίας Elyctis, είναι μία πρωτότυπη συσκευή που σας επιτρέπει την ανάγνωση και επαλήθευση των στοιχείων του διαβατηρίου με μία κίνηση. Διαθέτει οπτικό σαρωτή για τη ζώνη MRZ (machine-readable zone ή αλλιώς: ζώνη μηχανικής ανάγνωσηςτου διαβατηρίου καθώς και έναν επαγωγικό αναγνώστη για το chip του διαβατηρίου. 

Η ζώνη MRZ αποτελείται από 2 ή 3 γραμμές κωδικοποιημένου κειμένου και εντοπίζεται συνήθως στο κάτω τμήμα της σελίδας προσωπικών στοιχείων του κατόχου του διαβατηρίου ή των ταυτοτήτων (πολιτών του εξωτερικού). Τα στοιχεία που περιλαμβάνει η είναι: Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Αριθμός και Τύπος Εγγράφου, Χώρα, Ημερομηνία Γέννησης και Ημερομηνία Λήξης του εγγράφου. Όλα αυτά τα στοιχεία, διαβάζονται από τον ενσωματωμένο σαρωτή (scanner) της συσκευής και στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας. Η ταχύτητα ανάγνωσης των στοιχείων της ζώνης MRZ είναι 2 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, ο ID Box One 121, διαβάζει και αποκωδικοποιεί τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο ηλεκτρονικό chip του διαβατηρίου. Στο chip, εκτός από τα προαναφερθέντα προσωπικά στοιχεία, είναι αποθηκευμένη και η φωτογραφία του κατόχου του διαβατηρίου.  Και σ' αυτή την περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία που διαβάζονται από τον ενσωματωμένο αναγνώστη chip της συσκευής, στη συνέχεια μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας. Η ταχύτητα ανάγνωσης των στοιχείων που βρίσκονται στο chip είναι 2-3 δευτερόλεπτα.

Εκτός από την απλή ανάγνωση, η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε και την αυθεντικότητα του εγγράφου, αφού αν τα στοιχεία της ζώνης MRZ δεν συμπίπτουν με εκείνα που είναι αποθηκευμένα στο chip τότε ενημερώνεστε από την εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε αν η φωτογραφία του διαβατηρίου διαφέρει από εκείνη που είναι αποθηκευμένη στο chip.

Πέρα από τα διαβατήρια, ο αναγνώστης ID BOX One 121 είναι σε θέση να διαβάσει τη ζώνη MRZ και το επαγωγικό chip από κάρτες τύπου πιστωτικής, όπως ταυτότητες, άδειες παραμονής, ή άδειας οδήγησης διαφόρων κρατών.

Ο πολυ-αναγνώστης ID BOX One 121 είναι ιδανικός για:

  • check-in αεροπορικών εταιριών
  • check-in ξενοδοχείων
  • τράπεζες
  • εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων
  • δημόσιους φορείς όπου γίνεται έλεγχος διαβατηρίων (passport scanner)

Ο πολυ-αναγνώστης ID BOX One 121, συμμορφώνεται με όλα τα απαραίτητα πρότυπα:  ICAO, IAS, ISO-7816, ISO-14443, PC/SC και FIPS. Είναι συμβατός με όλες τις προδιαγραφές και τις συστάσεις του ICAO: BAC, PA, ΑΑ, ΑΗΚ και SAC. 

Λειτουργία: Ανάγνωση διαβατηρίων και ταυτοτήτων με  MRZ και chip.
Ενσωματώνει: σαρωτή MRZ  και αναγνώστη επαγωγικού chip (Contactless).
Σύνδεση: USB 2.0
Διαστάσεις: 140 x 90 x 105 mm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

SKU PN04157
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ELYCTIS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ID BOX One 121
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΤΑΣ RFID 13.56 MHZ
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ναι
Σχετικά αρχεία