Menu
MENU
Access IS - ATOM ADR300

Access IS - ATOM ADR300

Αναγνώστης Διαβατηρίων και Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων
SKU: PN13513
Καλέστε για τιμή στο +30 210 6180865

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ο αναγνώστης ATOM ADR300 της εταιρίας Access IS , είναι μία πρωτότυπη συσκευή που σας επιτρέπει την ανάγνωση και επαλήθευση των στοιχείων ενός διαβατηρίου με μία κίνηση. Διαθέτει οπτικό σαρωτή για τη ζώνη MRZ (machine-readable zone ή αλλιώς: ζώνη μηχανικής ανάγνωσηςτου διαβατηρίου, αναγνώση επαγωγικό NFC, επαφής (Contact) για το chip του διαβατηρίου και των Smartcards (loyalty cards - credits cards) και δυνατότητα ανάγωνσης γραμμωτού κώδικα (Barcode).

CHIP

Εκτός από την απλή ανάγνωση, η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε και την αυθεντικότητα του εγγράφου, αφού αν τα στοιχεία της ζώνης MRZ δεν συμπίπτουν με εκείνα που είναι αποθηκευμένα στο chip τότε ενημερώνεστε από την εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε αν η φωτογραφία του διαβατηρίου διαφέρει από εκείνη που είναι αποθηκευμένη στο chip.

CHIP

Το ATOM ADR300 είναι ιδανικό για:

  • check-in αεροπορικών εταιριών
  • check-in ξενοδοχείων
  • τράπεζες
  • εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων
  • δημόσιους φορείς όπου γίνεται έλεγχος διαβατηρίων (passport scanner)

Συμμορφώνεται με όλα τα απαραίτητα πρότυπα:  ICAO, IAS, ISO-7816, ISO-14443, PC/SC και FIPS. Είναι συμβατός με όλες τις προδιαγραφές και τις συστάσεις του ICAO: BAC, PA, ΑΑ, ΑΗΚ και SAC. 

Λειτουργία: Ανάγνωση διαβατηρίων και ταυτοτήτων με  MRZ και chip.
Ενσωματώνει: σαρωτή MRZ, αναγνώστη επαγωγικού chip (Contactless), αναγνώστη chip επαφής (Contact), αναγνώστη SAM (Secure Access Module).
Σύνδεση: USB 3.0
Διαστάσεις: 143 × 171 x 65 mm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

SKU PN13513
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ADR300