Τα καλοσχεδιασμένα και εύκολα αναγνωρίσιμα event badges, με ποιοτικές εκτυπώσεις και ξεκάθαρη πληροφόρηση, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχημένου event.

Είτε πρόκειται για μία αθλητική οργάνωση, ένα επαγγελματικό συνέδριο, μία έκθεση είτε για μία συναυλία ή οποιοδήποτε άλλο event, ένα καλoσχεδιασμένο event badge δημιουργεί την πρώτη εντύπωση για την εταιρεία σας, και συμβάλλει θετικά στη συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Eιδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων εκθέσεων η συνεδρίων, όπου οι καλεσμένοι σας βρίσκονται σε κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα event badges μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίζετε τους επισκέπτες σας με μια ματιά, να διαχωρίζουν τις αρμοδιότητες του προσωπικού σας στο event για την ομαλή διεξαγωγή του κ.α.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι σας μπορούν να βασίζονται στα event badges για να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο, να συστήνονται και να δημιουργούν επιτόπου επαφές, πέρα από τα επίσημα μέσα δικτύωσης.

Η Novatron διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα και άριστη τεχνογνωσία για να δημιουργήσει μαζί σας τα event badges που θα κάνουν τη διαφορά για την εταιρεία σας σε κάθε είδους εκδήλωση.