Soti Logo

H Novatron ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τη SOTI, μία κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, η οποία καινοτομεί σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς του Business Mobility και IoT. 

Η SOTI αποτελεί ηγέτιδα εταιρεια στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που μειώνουν το κόστος και την πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού mobility και του IoT. Χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στη SOTI για την ασφαλή, διαχείριση και υποστήριξη των mobile operations τους.

Οι δύο δεκαετίες επιτυχίας της SOTI δημιούργησαν ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους πλατφορμών κινητής τηλεφωνίας και κατασκευαστές συσκευών. Αυτές οι σχέσεις δίνουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις νέες τεχνολογίες και τάσεις της βιομηχανίας , αναπτύσσοντας γρήγορα καινοτόμα και σύγχρονες λύσεις.

H Novatron διαθέτει στην ελληνική αγορά το Ολοκληρωμένο Σύστημα Απομακρυσμένης Διαχείρισης Φορητών Συσκευών - SOTI MobiControl.

 

 Soti Mobicontrol

 

Το SOTI MobiControl διευκολύνει τη διαχείριση του Enterprise Mobility Management (EMM) περισσότερο και καλύτερα από οποιαδήποτε αντίστοιχη λύση. Το SOTI MobiControl δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να διαχειρίζονται με ασφάλεια οποιαδήποτε συσκευή ή endpoint με οποιονδήποτε form factor και οποιοδήποτε operating system καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Ελέγχει όλες τις πτυχές toy  Business Mobility, από την παρακολούθηση φυσικών στοιχείων έως τη διαχείριση εφαρμογών και περιεχομένου, διατηρώντας ταυτόχρονα τις συσκευές και τα δεδομένα ασφαλή.

 

Το SOTI MobiControl διαθέτει πλέον την τεχνολογία SOTI XTreme. Αυτή η νέα δυνατότητα βελτιστοποιεί την απόδοση της επικοινωνίας δεδομένων για οργανισμούς με περιορισμένες συνδέσεις εύρους ζώνης στις απομακρυσμένες αποθήκες, τα κέντρα διανομής και τα καταστήματα λιανικής. Η τεχνολογία SOTI XTreme μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τη διανομή εφαρμογών και δεδομένων στις απομακρυσμένες φορητές συσκευές σας. Βελτιώστε την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων και την ικανοποίηση των πελατών με ταχύτερη παράδοση δεδομένων 10Χ.

 devices

 

Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες:

 

  • Πλήρης διαχείριση του κύκλου ζωής των συσκευών

 

  • Γρήγορο enrollment και provisioning

 

  • Υποστήριξη καθολικού λειτουργικού συστήματος

 

  • Προηγμένη διαχείριση IoT

 

  • Ασφαλής διαχείριση περιεχομένου

 

  • Ευέλικτη διαχείριση εφαρμογών

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το SOTI MobiControl, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα της Novatron.